Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid 

Wij hebben 2 manieren om te verzenden. Briefpost en pakketpost. Briefpost is niet te traceren en het is dus ook niet te verzekeren. Pakketpost is wel te traceren en dit kunnen wij dus ook verzekeren. Hier zit wel prijsverschil in.
- Briefpost: zodra je bestelling gepost is en er is sprake van vernieling? Dan kunnen wij geen geld terug geven omdat het niet verzekerd is. 
- Pakketpost: zodra je bestelling afgegeven is bij Post NL of DHL, krijg je van ons een mail met je track en trace code. Met deze code kun je het pakketje traceren. Is er sprake van vernieling? Dan krijg je voor het vernielde product je geld terug. 

Betaling

- Het betalen via de webshop gaat via overmaken. Op de bestelpagina staat ons rekening nummer waar je het bedrag naar kan overmaken. Betaal je liever via tikkie? Stuur ons dan een mailtje of berichtje via instagram en dan sturen wij een tikkie. 
- Wij nemen geen contant geld aan.
- Zodra je de bestelling hebt geplaatst heb je 24 uur de tijd om je bestelling te betalen. Na 24 uur word je bestelling geannuleerd. Voor België geldt dit na 48 uur.

 

Levertijd

- Na betaling word je bestelling binnen 1-3 werkdagen verzonden. Voor Nederland zou je bestelling zonder vertraging de volgende dag binnen zijn. Het kan maximaal 4 werkdagen duren. Voor België kan het maximaal 6 werkdagen sturen. 

Missende producten

Wij checken met het inpakken van jullie bestellingen altijd of het klopt. Mocht er toch een product missen? Stuur ons dan even een mail of berichtje via instagram. En dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

 
Retourneren

Retourneren is mogelijk op basis van de volgende voorwaarden:

- Retourneren kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst.

- Retourneren kan alleen als het product niet gebruikt of kapot is. 

- In het geval van retourneren, betaal je zelf de verzendkosten. Zodra het pakketje bij mij binnen is. Krijg je je geld terug exclusief verzendkosten. 


Pakketje niet aangekomen

Is je pakketje na verzending binnen 14 dagen niet aangekomen? Stuur ons dan een mailtje of berichtje via instagram. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.